Werkgroep Jongeren

Ons idee is contact te onderhouden met MEHO (Midwood Eastwood Hang Out), het jeugdhonk in Midwoud. Samen met de de vrijwilligers en de jongeren afstemmen wat we voor ze kunnen doen. Ons idee is uiteindelijk activiteiten met hen en voor hen te organiseren. Doel kan zijn:

Jongeren zelfredzaamheid leren door ze workshops aan te bieden op gebied van koken, computerorganisatie- en vaardigheden, leer(stijl)begeleiding, huishoudorganisatie (hygiëne, wassen, drogen, strijken, schoonmaken, onderhoud) ,budgetteren (met geld omgaan) en wat zich verder aandient. Veelal praktische vaardigheden die ze later nodig hebben om zelfstandig  te kunnen functioneren in onze samenleving. Daarbij  in contact blijven met de gemeentelijke jongerenwerker (Bert Steeman).

Daarbij is ons bestuurslid Danny Molenaar eigenaar van Grandcafé de Post, hij fungeert als ‘pijlstok’ bij de overige jongeren, die daar regelmatig vertoeven na wedstrijden en aan de bar.